Video: tippklubi peatreener läks fänni kaitstes politseinikega kaklema

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benfica peatreener Jorge Jesus (keskel) püüab fänni politseinike haardest vabastada.
Benfica peatreener Jorge Jesus (keskel) püüab fänni politseinike haardest vabastada. Foto: SCANPIX

Portugali tippjalgpalliklubi Lissaboni Benfica peatreener Jorge Jesus läks pärast 1:0 võidumängu Vitoria Guimaraesi üle ühte fänni turvatöötajate ja politsei eest kaitstes nii hoogu, et kostitas võimuesindajaid korralike hoopidega.

Pärast kohtumise lõpuvilet jooksid mõned Benfica poolehoidjad platsile, et oma lemmikuid õnnitleda. Politsei püüdis korrarikkujad kinni ja väänas murule, kuid see ei meeldinud sugugi Jesusile, kes läks ühte fänni politseinike käest päästma. Kuna ka võimuesindajad ei soovinud kinnipüütud meest kuidagi vabaks lasta, kujunes rüselusest välja käsikähmlus ning Jesusi suutsid politseinikest lahutada alles tema kolleegid.

«Fännid tulid väljakule ja turvamehed üritasid ühte neist takistada. Tahtsin öelda, et nad ta rahule jätaksid, sest ta ei soovinud midagi muud kui vaid ühe mängija särki,» selgitas Jesus hiljem. Politsei ei andnud aga treenerile armu ning võttis ta lühikeseks ajaks vahi alla. Pole võimatu, et Jesusile esitatakse kriminaalsüüdistus, lisaks võib teda oodata aga kuni kolmeks aastaks väljaku äärest kõrvaldamine.

Benfica hoiab viie vooru järel Portugali kõrgliigas neljandat kohta, mullu lõpetati teisena. Portugali meistriks on tuldud rekordilised 32 korda, viimati kolm aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles