Lakersi peamänedžer: ükski treener pole suutnud Kobet kontrollida

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitch Kupchak.
Mitch Kupchak. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubi peamänedžer Mitch Kupchak rääkis eesootavast hooajast ja klubi suurimast staarist Kobe Bryantist, kes enne hooaega taastub Achilleuse kõõluse vigastusest.

«Ma usun siiralt, et ta tuleb tagasi ja mängib sel hooajal. Praegu teda vaadates ei usuks, et ta on vigastatud,» vahendas meedia Kupchaki sõnu Lakersi kolmapäevasel treeningul. «Ta ei ole korvpalliväljakul tegelikult veel käinud, vaid on olnud jõusaalis,» lisas Lakersi juht.

Kupchak rõhutas, et hoolimata oma vigastusest on Bryant endiselt meeskonna kõige olulisemaks lüliks. «Ma tean, et kui me oleme kahe või kolme punktiga taga, siis meie poolt teatud ja armastatud Kobe'i võtab selle viimase viske enda peale. Ma lihtsalt tean seda. Ta võib longata või oma jalgu järele vedada, aga ta teeb selle viimase viske ära,» kinnitas Kupchak.

Eelmisel hooajal hüplikku vormi näidanud Lakersi puhul kerkis küsimuseks ka nende peatreeneri Mike D'Antoni ja Bryanti omavaheline sobivus, ent Kupchak on kindel, et sel hooajal saavad mehed paremini läbi. «Ma arvan, et parim, mida Mike võib loota, on Kobega paremini tuttavaks saada ja välja mõelda, kuidas teda kõige paremini juhendada. Ma arvan, et see on Mike'i parim võimalus. Ükski treener pole suutnud Kobet kontrollida; mitte ükski treener alates aastast 1996 ning see ei muutu,» võttis Kupchak olukorra kokku.

Bryant vigastas möödunud hooaja kevadel oma Achilleuse kõõlust ja käis operatsioonil, tagasi palliplatsile loodab ta saada enam-vähem hooaja alguseks. Ilma Bryantita mänginud Lakers jõudis eelmisel hooajal küll play-offi, aga langes konkurentsist pärast esimese vooru kaotust. Uut hooaega alustab Lakers 29. oktoobril, kui võõrustatakse linnarivaali Los Angeles Clippersit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles