Arsene Wenger: tahaksin igaveseks Arsenali jääda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi peatreener Arsene Wenger andis teada, et sooviks oma treenerikarjääri lõpuni juhendada just Arsenali meeskonda.

1996. aastal Arsenali etteotsa saanud Wengeri leping klubiga lõppeb käesoleva hooaja lõpus. Kui varasemalt on 63-aastane treener teada andnud, et ta ei kiirusta Arsenali juhtidega läbirääkimisi pidama, siis pärast klubi omaniku Stan Kroenke avalikku toetust teatas Wenger, et sooviks oma senise tööandja juures jätkata karjääri lõpuni.

«Ma olen väga tänulik Stan Kroenke toetuse eest. See on minu jaoks midagi väga positiivset,» rääkis Wenger. «Mulle meeldiks igaveseks siia jääda, sest see teeks mind surematuks! Muidugi ma armastan seda klubi. Minu puhul on hea see, et lepingu pikendamiseks ei pea minuga pikki läbirääkimisi pidama. Aga see ei ole hetkel kõige tähtsam. Tahan keskenduda meie hooaja kvaliteedile ja keegi ei saa kahelda mu pühendumuses sellele klubile. Tahan, et meil läheks hästi, ja minu siiajäämise küsimus on sekundaarne,» lisas Arsenali loots.

Viie mänguvooru järel on Arsenal Inglismaa liigatabelit juhtimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles