Kalev sai Tammeka üle väga tähtsa võidu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev. Pilt on illustratiivne.
Tallinna Kalev. Pilt on illustratiivne. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti jalgpalli kõrgliigas on täna esimene kohtumine juba lõppenud, kui Tallinna Kalev oli kodumurul 2:1 parem Tartu Tammekast. Mõlemad meeskonnad võitlevad kõrgliigasse püsimajäämise nimel ning seega oli tegemist väga olulise omavahelise mänguga.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel läks Tammeka 59. minutil Rasmus Tomsoni väravast juhtima. 72. minutil Stafan Tripkovic viigistas ning seitse minutit hiljem viis Aladin Šišic kodumeeskonna juba juhtima.

Üheksa minutit enne mängu lõppu jäi Kalev kümnekesi, kui teise hoiatuskaardi sai Risto Kägo. Kägo on sellel hooajal väljakult minema saadetud juba kuus korda. Kollaseid kaarte on ta kohtunikult saanud 21 mänguga koguni 22 tükki.

30 mängu pidanud Kalev on nüüd 28 punktiga liigatabelis seitsmendal kohal. 29 mängu pidanud Narva Trans ja Tammeka on vastavalt 27 ja 25 punktiga kaheksandal ja üheksandal kohal. Hetkeseisuga peaks Tammeka liigasse püsimajäämiseks pidama hooaja lõpus üleminekumängu esiliigas teiseks jäänud klubiga. Kindlalt viimasel kohal on 11 punkti kogunud Kuressaare.

Täna kell 17 lähevad meistriliigas omavahel vastamisi Narva Trans ja Tallinna Levadia, Nõmme Kalju ja Sillamäe Kalev ning Paide ja Kuressaare. Kell 19 kohtuvad Infonet ja Flora, sellest kohtumisest teeb Postimees ka otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles