Rakvere Tarvas ootab täiendust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (vasakul) vaheltlõiget sooritamas.
Rain Veideman (vasakul) vaheltlõiget sooritamas. Foto: Liis Treimann

Korvpalli Eesti meistrivõistlustel imelist hoogu näitav Rakvere Tarvas võttis eile järjekordse skalbi, võõral väljakul alistati 102:86 Tallinna Kalev.


Tasavägiselt alanud kohtumises libises Tarvas vaikselt, aga kindlalt eest ning liiga liider kirjutas nelja kaotuse kõrvale juba 15. võidu.



«Suutsime enda tahtmise peale suruda. Meeskonnal on praegu hea keemia ja kõik tuli hästi välja,» rääkis Tarva peatreener Andres Sõber.



Meeskonna liidri Valmo Kriisa kõrval tegid suurepärase etteaste ka Reinar Hallik ja 18-aastane Rain Veideman. Seejuures tabasid nad kolme peale kahepunktiviskeid kokku 18st 17.



«Veideman on suutnud juba näidata, et tema koht on kõrgemal. Hallikul on vise kogu aeg hea olnud ning tänavu on ta suutnud seda paremini näidata,» lisas Sõber.



Järgmisena ootab Tarvast Kuremaa meeskond ja 5. veebruaril on oodata tabeliliidrite duelli, kui Rakverre sõidab Tartu Rock. «Täna oli kindlasti võitu vaja, sest siit kohalt alla kukkuda pole raske,» lisas Sõber.



Kui Tarva juhendaja sõnul pole veel kindel, millal keskmängija Ardo Ärmpalu täpselt USAsse siirdub, siis varsti ühineb võistkonnaga Kanada kodakondsusega Ri­chard Anderson.



«2. veebruaril peaks ta siin olema, pilet on juba olemas,» täpsustas Sõber. «Tal oli ka vahepeal vigastus, kuid nüüd on see korras. Ta on praegu meile vastuvõetavate nõudmistega.»



Samal ajal loodab Tarva peatreener, et peagi jookseb meeskonna eest väljakule ka Martin Müürsepp. «Mina arvan küll, et ta tuleb. Muidu ta meie mänge vaatamas ei käiks,» sõnas Sõber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles