Rehemaa kaitseb end olümpiale reisides näomaskiga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa Tallinna lennujaamas
Aivar Rehemaa Tallinna lennujaamas Foto: Raigo Pajula

Täna varahommikul olümpialinna Vancouverisse lennanud murdmasuusataja Aivar Rehemaa ning tema treener Anatoli Šmigun kandsid Tallinna lennujaamas reisi algust oodates näomaske.

«Olen neli aastat olümpia nimel töötanud, ega soovi, et kellegi teise haigus kõik ära rikuks,» selgitas Rehemaa. «Anatoli on veidike tõbine. Sõitsime ühes autos lennujaama ning targem oli end haiguse eest kaitsta.»

Kuna Rehemaa ja Šmigun jätkasid koos reisimist, ei kavatse sportlane ja treener kogu teekonna vältel maskist loobuda. Igaks juhuks on tal kaasas ka varumask.

«Mind ei huvita, kui keegi sellele imelikult vaatab – pealegi võib maskis käimine tekitada imestust vaid Eestis, mujal on see täiesti tavaline. Näiteks Jaapanis MMil olles kasutasid suusatajad isegi võistluspaika sõites näomaske.»

Olümpia eel Davosis treeningulaagris harjutanud Rehemaa enda tervis olevat korras. Seda väites sülitas suusamees kolm korda üle õla.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles