Ahastuses peatreener: ma vajan Carlos Tevezi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez hakkab Manchester Citys kandma numbrit 32.
Carlos Tevez hakkab Manchester Citys kandma numbrit 32. Foto: Reuters / Scanpix

Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Roberto Mancini on täiesti endast väljas, kuna tema tähtsaim skooritegija Carlos Tevez lendas koju Argentinasse ning ei suvatse veel tagasi tulla.

«Ma ei tea, kus Carlos Tevez on – arvan, et Argentinas. See on meile suur probleem, kuna meil on oluline nädal ja meil pole Tevezi,» selgitas ahastuses Mancini. «Carlos on kodus olnud kaheksa päeva ja ma ei tea, kas ta üldse on Argentinas trenni teinud. Loodan, et ta tuleb järgmise kahe päeva jooksul tagasi, kuna me vajame teda.»

«Rääkisin temaga kolm päeva tagasi. Tal oli probleeme oma perega, kuid nüüd need on lahendatud ja loodan, et ta tuleb tagasi. Ma vajan teda,» jätkas peatreener dramaatiliselt.

Tevez pole viibinud viimasel kolmel City mängul, kuna lendas oma teise tütre Katie enneaegse sünni tõttu kiirelt Buenos Airesesse, vahendab The Guardian.

Treener kinnitas, et vastsündinu pole enam kriitilises seisundis ja ema Vanesa lubati koju. Peatreener eeldas, et mängija siirdub seejärel tagasi meeskonna juurde, kuid siiani pole mehest midagi kuulda.

Tevezi esindajate sõnul pole mehel veel plaanis tagasi sõita, kuna vastsündinu on endiselt intensiivravis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles