Temperamentse Suareze kannapööre: olen nüüdsest väga rahulik

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi temperamentne ründaja Luis Suarez väitis, et on pärast eelmise hooaja lõpus teenitud pikka mängukeeldu palju rahulikum inimene ega soovi enam käituda nii, nagu minevikus tegi.

Uruguai koondislane teenis eelmise hooaja lõpus kümnemängulise võistluskeelu, sest hammustas õlast Chelsea meeskonna mängijat Branislav Ivanovici. Mängupausilt naasmise järel on Suarez löönud kahes mängus kolm väravat. Lisaks näitas kuumavereline lõuna-ameeriklane oma pehmemat külge eelmise nädalal ka sellega, et tutvustas enne Crystal Palace'i vastu peetud mängu oma äsjasündinud poega Benjamini ning kolme-aastast tütart Delfinat.

Suarez väitis, et perekond on muutnud teda rahulikumaks ka palliplatsil. «Olen teadlik sellest, et viimati mängitud matšides olen olnud rahulikum,» vahendas Suareze sõnu Eurosport. «Olen väga enesekriitiline ja sain aru, et rahulikumalt mängimine on mulle kasulikum. Saan sellest aru ja eelistan samamoodi jätkata, mitte olla selline nagu varem,» rääkis Suarez.

Uruguai koondis kohtub reedel Ecuadoriga. Inglismaa liigas on Suareze tööandja hetkel hoidmas teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles