Allar Raja: võime kõigiga võidu sõita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudmise Eesti paarisaeruline neljapaat..
Sõudmise Eesti paarisaeruline neljapaat.. Foto: Eesti Sõudeliit.

Üleeile Pekingisse aklimatiseeruma sõitnud Eesti sõudmise neljapaadi liider Allar Raja arvas, et kui suudetakse pea külmana hoida, tehnikat ja rütmi säilitada, suudetakse olümpial kõigiga võidelda, kirjutab

Pärnu Postimees.

Eesti paarisaeruline neljapaat, milles istuvad pärnakas Allar Raja, narvalased Igor Kuzmin ja Vladimir Latin ning viljandlane Kaspar Taimsoo, läheb Shunyi olümpiapargis eelsõiduks veele 10. augusti pärastlõunal.

«Kui kõik teevad oma tööd, kui tehnika ja rütm püsivad, kui suudame tõmbe lõpu särtsaka hoida, siis suudame kõigiga kakelda,» oli Raja Pekingisse sõites kindel.

«Olen seda meelt, et kui poisid suudavad jääda rahulikeks ja oma sõitu teha, võib neil hästi minna,» lootis treener Killing. «Nad on ühtlase tapva tempo meeskond. Ilm pole väga oluline, aga olümpiaks ennustatakse kerget vastutuult ja see peaks allatuulest paremini sobima.»

Loe täispikka artiklit Pärnu Postimehest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles