Krestinov pääseb Bulgaaria MM-etapi starti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Priit Simson

Eelmisel aastal motokrossi MM-sarjas KTM Silver Action meeskonnas sõitnud Gert Krestinov peab sellel aastal vähemalt esialgu hakkama saama ilma MM-sarjas üles antud meeskonnata.

See teeb raskemaks ka MM-sarjas starti pääsemise, kuna kohad on seal juba eelnevalt jagatud. Õnneks otsustati enne Bulgaaria etappi, et teiste hulgas pääseb avaetapil stardipuu taha ka Krestinov, vahendab Ruudulipp.ee.

Krestinov kuulis head uudist neljapäeval, kui korraldajad teavitasid Eesti Mootorattaspordi Föderatsiooni, et Krestinov on lülitatud 4. aprillil sõidetava tänavuse esimese motokrossi MM-etapi stardinimekirja.

Tänavu Eesti meeskonna Motoextreme ridades sõitev valitsev Eesti meister Krestinov oli viimase nädala olnud ooteseisus, sest oli teada, et palju algselt üles antud sõitjaid on vigastustega väljas, seega võimalus oli olemas.

Teise variandina oli plaanis minek Portugali, kus sõidetakse Bulgaaria etapiga samal ajal MX3 klassi esimene MM-etapp.

«Hetkel on nii, et sõidame Bulgaaria ära, siis sarja korraldajad vaatavad tulemuste järgi, kas saan ka järgmistele etappidele erasõitjana peale,» kommenteeris Krestinov. «Õnnetuseks on keeruline erameeskonnaga MM-etappidel starti saada, sest tung on suur ja esmalt arvestatakse ikka algselt kirja pandud meeskondade ja nende sõitjatega. Samas on ka meil veel erinevad läbirääkimised pooleli, eks näis, esmalt tuleb Bulgaarias hästi sõita.»

Motokrossi MM-sarja avaetapil on seega MX1 klassis stardis kaks eestlast, LS Motors Honda meeskonna ridades sõitev Tanel Leok ja Motoextreme meeskonnaga Gert Krestinov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles