Saaremaa rallil jagatakse mitme meistrisarja punkte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralli
Ralli Foto: Karli Saul

Tavapäraselt lõpevad Eesti autoralli meistri- ja karikavõistlused Saaremaal sõidetava etapiga, mis kuulub täiendavalt mitme mastaapsema sarja arvestusse.

Punktilisa saavad võistlejad hooaja viimaselt rallilt koduvabariigis lisaks loota NEZ-sarja (North European Zone) ehk 9-etapilise Põhja-Euroopa regiooni meistrisarja ning Balti meistrivõistluste arvestuses, vahendab rally.ee.


Baltimaid hõlmavad meistrivõistlused on tänavu asendamas mõningatel varasematel aastatel korraldatud Balti karikavõistlusi autorallis.

Sellesse sarja kuulub kolm kruusakattega teedel peetavat osavõistlust, millest esimene peetakse 15.-16. mail Lätis Talsi ümbruses, teine 14.-15. augustil Leedus Zarasai lähikonnas ning hooaja finaalvõistlusena on kalendrisse kantud sügisel Kuressaarest algav ja samas lõppev ligi pooletuhande km pikkune 43. Saaremaa ralli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles