Purje viibib nädala USAs!

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje (paremal).
Ats Purje (paremal). Foto: keepinitrealsoccer.com

Praegu klubita olev Eesti jalgpallikoondislane Ats Purje on testimisel USA valitseva meistri Salt Lake Reali juures.


«Purje on praegu testimisel sellel maal, kus otsitakse Eesti talente,» avaldas mänedžer Tarmo Lehiste. «Ta läks teisipäeval sinna ja esialgu on jääb nädalaks.»



Purje on osalenud Salt Lake Reali eest ka ühes treeningkohtumises ning tema tegutsemisega jäädi selles kohtumises rahule. Samas märgiti, et eestlane peab lepingu teenimiseks olema parem kui võistkonna praegused sellel positsioonil mängivad pallurid.



Eelmised kaks hooaega veetis Purje Soome klubis Turu Inter. Pärast lepingu lõppemist soomlastega on Purje käinud mitmes Euroopa klubis oma oskusi näitamas, kuid seni edutult.



Salt Lake Real on valitsev USA meister, eelmisel hooajal alistasid nad finaalis penaltiseeria järel David Beckhami koduklubi Los Angeles Galaxy. Käimasoleval hooajal on Salt Lake’i võistkond teeninud ühe võidu ja saanud ühe kaotuse.



USA liigas mängib praegu eestlastest Joel Lindpere, kes on esimestes voorudes näidanud ennast väga heast küljest ning seetõttu on USAs hakatud Eesti jalgpallurite vastu rohkem huvi tundma. Lindpere koduklubi New York Red Bulls kuulub USA liiga idadivisjoni, Salt Lake’i meeskond on läänedivisjoni meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles