Manchester City kavatseb Arsenalile Fabregasi eest 50 miljonit pakkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City kavatseb enda nimele võtta Briti liigade üleminekusummade rekordi, tehes Arsenalile üüratu pakkumise Cesc Fabregasi eest.

Sel nädalal kohtusid Manchester City juhid klubi omaniku šeik Mansouriga, kes andis Fabregasi tehingule rohelise tule, kirjutab News of the World.

Kuna ka Hispaania tippklubi Barcelona tunneb Fabregasi vastu väga suurt huvi, on City valmis oma pakkumist alustama 50 miljonist Inglise naelsterlingist.

City’l on silmapiiril kolm mängijat, keda nad soovivad endale meelitada. Nimekirjas tipus troonib Fabregas, talle järgnevad Fernando Torres (Liverpool) ja Zlatan Ibrahimovic (Barcelona).

Fabregas on aga korduvalt öelnud, et kui ta Arsenalist lahkub, tahaks ta naasta Barcelonasse. Lisaks on ta rõhutanud, et tema klubivahetuse juures pole oluline raha, vaid see, et ta saaks Meistrite liigas mängida ning koduses liiga tiitli nimel heidelda.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles