James ei välista Euroopasse siirdumist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: Reuters / Scanpix

Põhja-Ameerika korvpalliliiga NBA üks säravamaid tähti, hetkel USA korvpallikoondisega olümpiamängudel viibiv LeBron James teatas hiljuti, et siirdumine NBAst Euroopasse on tema jaoks reaalne variant.

Jamesi sõnul kaalub ta 2010. aastal kui tema leping praeguse koduklubi Cleveland Cavaliersiga lõppeb kõiki variante ja ei välista ka üle ookeani Euroopasse mängima tulemist, vahendab Reuters.

«Asjad muutuvad kiiresti ja kunagi ei või teada,» selgitas James ajakirjanikele. «Ma ei saa panna kogu panust ühele kaardile. Ma poleks küll kunagi osanud ette kujutada, et võiksin mängida kuskil mujal kui NBAs, kuid pean tunnistama, et see on üks tõsiseltvõetav variant.»

Varem on ajakiri Sports Illustrated kirjutanud, et Kreeka suurklubi Pireuse Olympiakos on juba huvitatud ameeriklase enda juurde meelitamisest.

James, kes on 23 aastaselt juba Clevelandi klubi läbiaegade parim korvikütt osaleb hetkel USA koondisega oma teistel olümpiamängudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles