Sõber Kriisa võitlusvaimust: sel mehel on naha all metallköied

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa (vasakul) tänases kohtumises.
Valmo Kriisa (vasakul) tänases kohtumises. Foto: Priit Simson
Tänases Eesti korvpallimeistrivõistluste tulises poolfinaalis olid Rakvere Tarva leeris teisel veerandajal ärevad hetked, kui meeskonna mootor Valmo Kriisa kurtis õlavalu ning sai seejärel abi meeskonna massöörilt.

«Käsi oli ming hetk krambis ning pall oli läinud,» kirjeldas Kriisa olukorda, kus valu õlga lõi. «Tegi väga ärevaks. Saime just üheksa punktiga ette ning ise olin väga pessimistlik. Polnud varem sellise valuga mänginud.»

Praegu Kriisa veel täpsemalt ei teagi, mis õlaga lahti on ning loodab täpsemat selgust saada homme.

«Homme saab kuskil arsti juures rohkem ehk teada. Eks tuleb kasutada kõiki sidemeid, mis aastate jooksul on tekkinud. Vast ei ole väga hullu,» sõnas Kriisa. «Suur muhk on biitsepsi peal. Megavalus on, kuid õnneks on vasak käsi ning visked sain ära teha.»

Pärast kohtumist jätkus Tarva juhendajal Andres Sõbral Kriisa suunas ainult kiitvaid sõnu. «Sellel mehel ei ole lihaseid, tal on hoopis metallköied naha all,» kiitis Sõber Kriisa võitlusvaimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles