Makke: tegime liiga palju lolle lahendusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Makke (palliga).
Kristjan Makke (palliga). Foto: Karli Saul

Korvpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria otsustavas viiendas mängus Rakvere Tarvale kaotanud TTÜ mängijad tõid kaotuse põhjusena välja kehva visketabavuse ja Tarva meeste suurema kogemustepagasi.

«Visketabavus oli meie üks suurimaid probleeme, me ei suutnud vabadelt positsioonidelt võimalusi ära realiseerida, eksisime liiga palju,» tunnistas üheksa punkti toonud Reimo Tamm ning raputas ka endale tuhka pähe. «Enda mänguga ei saa ka rahul olla, ma ei suutnud oma ära visata.»  

TTÜ-le 13 punkti toonud Kristjan Makke arvates oli pealinna klubi meestel mäng liiga peas kinni. «Tegime palju lolle lahendusi ja need maksid kätte,» tõdes Makke. «Külma pead ei jagunud, see oli terve võistkonna probleem, igaühel tuli paar tobedat viga sisse, ka minul endal.»

«Keegi meist pole varem nii tähtsat mängu mänginud,» lisas ta.

Makke kinnitas, et nüüd soovib TTÜ vähemalt pronksmedalid võita. «Pettumus on muidugi praegu suur, aga elu läheb edasi – see on ju kõigest mäng,» sõnas Makke. «Kindlasti lähme pronksimänge isuga mängima, ega me nii kergelt veel käega ei löö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles