Korjus sai F3-etapi ajasõidus kõrge üheksanda koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Hockenheimi ringrajal peetava vormel-3 etapi esimeses ajasõidus, mis määrab homse esimese võistlussõidu stardikoha, sai Kevin Korjus 9. aja.

Kvalifikatsioonis võidutses ajaga 1.33,495 itaallane Raffaele Marciello, kes on ka sarja üldliider. Eestlane kaotas talle 0,435 sekundiga ja sai üheksanda koha. Kokku sai tulemuse kirja 28 võistlejat.

Vastavalt vormel-3 sarja omapärastele reeglitele määratakse teises võistlussõidus stardijärjekord kvalifikatsiooni paremuselt teise aja järgi. Selles sõidus pääseb Korjus homme rajale 10. positsioonilt, parim aeg läks kirja sarjas teist kohta hoidvale rootslasele Felix Rosenqvistile. Korjus kaotas talle 0,453 sekundiga.

Kolmanda võistlussõidu stardijärjekord selgus teise kvalifikatsiooni põhjal ning seal ei suutnud Korjus sama head kiirust näidata, lõpetades 21. kohaga ja kaotades taas parimat aega näidanud Marciellole 1,004 sekundiga. Samas peab eestlane vaid ühes võistlussõidus lihtsalt lõpetama, et täita eesmärk, mille pärast Hockenheimi üldse mindud sai - pääseda hooaega lõpetavale mainekale Macau F3-võidukihutamisele, mis peetakse tänavu 14.-17. novembril.

Hockenheimi etapi kaks võistlussõitu peetakse homme algusega Eesti aja järgi kell 12.10 ja 18.05 ning kolmas pühapäeval kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles