Cristiano Ronaldo andis FIFA presidendile karmi vastulöögi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise Jalgpalli Liidu president Sepp Blatter võrdles hiljuti Cristiano Ronaldot ja Lionel Messit, kuid see võrdlus ei olnud meeltmööda Realile ega ka Ronaldole endale. Reali tähtmängija näitas oma frustratsiooni ka Facebooki sisskandes.

«Ühel kulub juuksurile rohkem raha kui teisel,» sõnas Blatter Ronaldo ja Messi võrdluses vihjena asjaolule, et Reali superstaar on tuntud oma hoolitsetud välimuse poolest.

«See video (vaata allpool) näitab selgelt FIFA suhtumist ja austuse puudumist nii minusse, minu klubisse kui ka minu riiki,» kirjutas Ronaldo Blatteri sõnavõtu kohta.

Teataavsti saatis Reali presiden Florentino Perez ka FIFAsse kirja, et nõuda selgitust Blatteri sõnavõtu kohta. Seejärel otsustas Blatter ka Twitteri vahendusel vabandada. «Kallis @Cristiano. Ma vabandan, kui sind solvas minu väike nali, mille ma tegin reedesel üritusel. Ma ei soovinud sind solvata,» kirjutas Blatter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles