Permi Prikamje kaotas, Vennolt 4 punkti

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Venno rünnakul.
Olari Venno rünnakul. Foto: iskuvolley

Venemaa võrkpalli superliiga teises alagrupivoorus kaotas Permi Prikamje Kaasani Zeniidile arvuka kodupubliku ees 0:3 (-22, -23, -14). Põhikuuikus alustanud Oliver Vennol polnud parim päev, temalt seekord vaid neli punkti, vahendab volley.ee.

Kahe vooru kokkuvõttes kuulub Vennole resultatiivsemate mängijate edetabelis 33 punktiga kaheksas koht, juhib kümme punkti enam kogunud Groznõi meeskonna 21-aastane leedulane Romanas Škuljavičius.

«Kahes esimeses geimis mängisime kui võrdne võrdsega, kuid lõppmänge enda kasuks kuidagi pöörata ei suutnud. Zeniit oli kaitses väga hea, me ei saanud palli maha. Enda mänguga ma rahul olla ei saa, rünnak oleks võinud parem olla,» sõnas Oliver Venno volley.ee-le.

«Zeniidi serv oli suhteliselt tugev, ajuti oli meil sellega probleeme. Oma serviga olen enam-vähem rahul: tuli üks äss ja oli ka palle, mida ei saadud hästi kätte,» lisas Venno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles