Harting esitas Kanterile sensatsioonilise väljakutse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Harting.
Robert Harting. Foto: SCANPIX

Järgmise aasta märtsi esimesel päeval tehakse Saksamaal ajalugu, kui Berliinis toimub O2 sisehallis sensatsiooniline kergejõustikuvõistlus. Õhtu peaalaks on kettaheide ning Robert Harting kutsus Facebooki teel sinna osalema ka Gerd Kanteri.

Berliini multifunktsionaalne areen O2 World muudetakse kergejõustikuareeniks ning 10 000 pealtvaataja ees loodetakse korraldada kõigi aegade kõige vaatemängulisem kergejõustiku mõõduvõtt. Spordivõistlusele annab vürtsi heli- ja valgussõu.

Sakslased plaanivad õhtu kulminatsiooniks kõrgetasemelist kettaheitevõistlust ning ala esinumber Robert Harting on hakanud juba oma peamisi konkurente Berliini meelitama. Ta postitas O2 areenist sotsiaalmeediasse pildi ja lisas sinna juurde väljakutse: «Uus koht, kus ketast heita. Pjotr, Gerd, Martin… tahate võistelda?»

Meediale on Harting tulevasest üritusest rääkinud kui ennenägematust sõust. «Sellest tuleb sensatsiooniline võistlus. Ootan seda huviga ning toetan korraldajaid igakülgselt.,» ütles ta.

Piletid võistlusele tulid müüki juba tänavuse aasta 1. septembril.

Vaata Hartingu Facebooki postitust siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles