Veideman: oleme realistid ja taevasse ei tõuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kalev/Cramo sai täna korvpalli Ühisliigas 60:57 võidu Kaasani Unicsi üle. «Pärast Banviti alistamist pole ka tänane võit enam üllatav. Kindlasti andis see meile indu juurde ja edasi on lihtsam mängida. Ent oleme realistid ja taevasse ei tõuse,» rääkis viimasel veerandajal mitu tähtsat korvi visanud Rain Veideman.

Neljanda veerandaja alguses pidas Veideman väljakul iseendaga vihase monoloogi maha. «No ei kukkunud visked kuidagi sisse, selle peale tuligi vihaseks saada,» kommenteeris tagamees.

«Oleme sellest palju rääkinud, kuidas mängulõppe enda kasuks pöörata ja oleme õppust võtnud. Õnneks ei tekkinud meil kordagi totaalset kaost ja viimaks on paika loksunud, kes mida teeb – kes peab viskama, kes teravust looma.»

«Sel teemal on ka treeneriga neljasilmavestlusi peetud, et kes peaks otsustavaid viskeid enda peale võtma. Kui sinu peale loodetakse, annab see tegutsemiseks kindlama tunde,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles