Motherwelli peatreener piinlikust kaotusest: ajaloo halvim tulemus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motherwelli peatreener Stuart McCall
Motherwelli peatreener Stuart McCall Foto: SCANPIX

Jalgpallur Henri Anieri koduklubi Motherwell pidi Šotimma karikasarja neljandas ringis tunnistama neljandal liigaastmel mängiva Albion Roversi paremust. Peatreener Start McCalli hinnangul oli tegemist väga piinliku piinliku mänguga, millele ei ole ühtegi vabandust.

«Ilmselt on tegu klubi ajaloo kõige halvema tulemusega karikasarjades,» ütles ta BBCle. «Olen aus, ma ei taha isegi koju minna. Ma ei taha näha oma perekonda ega sõpru, sest mul on piinlik.»

Motherwell domineeris küll tervet kohtumist, kuid väravani ei jõutud. Mängu viimasel minutil oli hoopis Albioni poolkaitsja Gary Phillips see, kes palli väravasse virutas. Eesti koondise ründaja Anier tegi kaasa terve kohtumise.

«Me ei kaotanud täna motivatsioonpuuduse tõttu. Meil jäi puudu oskustest ja kvaliteedist – söödud, tsenderdused ja löögid olid kehvad. Meil ei ole mingeid vabandusi. Oleme karikasarjast väljas ja see on kohtutav tunne,» jätkas McCall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles