Rekordhooaega ei tule: kolm etappi jäid vormelikalendrist välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1.
Vormel-1. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõidetakse järgmisel hooajal siiski harjumuspärased 19 etappi ning esmasesse nimekirja mahtunud kolm osavõistlust jäid sealt välja.

22-etapiline hooaeg märgiks uut rekordit, kuid New Jerseys, Mehhikos ja Lõuna-Koreas vormel-1 autosid 2014. aastal siiski rajal ei näe. Vormel-1 sarja bossi Bernie Ecclestone'i sõnul saab New Jersey rada kindlasti valmis 2015. aastaks, Mehhiko raja valmiduse osas ollakse aga skeptilised. Viimati sõideti vormel-1 autodega Mehhikos 22 aastat tagasi.

Lõuna-Korea etapp kaotas oma koha kalendris aga madala publikuhuvi tõttu. Järgmisel aastal ei sõideti ka Indias, kuigi selle raja omanikud loodavad 2015. aastaks naasta. Sarjas on tagasi Austria etapp ning täiesti uus ringrada valmib taliolümpiamängude paigas Sotšis. Tegu on esimese korraga, kui vormel-1 karussell Venemaale jõuab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles