Korvpalli meistriliiga kuu parima mängija tiitel läks Tartusse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustas Peciukevicius (palliga).
Augustas Peciukevicius (palliga). Foto: Margus Ansu

Eesti meeste korvpalli meistriliiga kuu mängijaks valiti novembris Tartu Ülikool/Rocki mängujuht Augustas Peciukevicius.

Mõni päev tagasi 22. sünnipäeva tähistanud leedulane alustas novembrikuud vigastatult ning TÜ/Rocki esimest mängu BC Kalev/Cramo vastu vaatas kõrvalt. Järgmises mängus oli Peciukevicius juba tagasi väljakul ning sellest saadik pole TÜ/Rock ühtegi mängu kaotanud, vahendas basket.ee.

Peciukevicius oli kõikides Eesti meistriliiga kohtumistes Tartu meeskonna üks resultatiivsemaid mängijaid ning keskmiselt kogunes tema arvele 14 punkti, 4,0 resultatiivset söötu, 4,3 lauapalli ning tema takistamisel tehti 6,7 viga keskmiselt mängu kohta.

Augustas Peciukevicius on kuulunud erinevate vanuste Leedu noortekoondistesse, samuti mängis ta suvel Kaasanis universiaadil. Klubikorvpalli on Vilniusest pärit tagamängija mänginud kodumaal nii Kaunase Aisciais kui Vilniuse Sakalais, möödunud hooajal tuli Peciukevicius Eestisse KK Pärnu meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles