Aganits aitas koduklubi Saksamaal järjekordse võiduni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits rünnakul.
Andri Aganits rünnakul. Foto: Andreas Arndt

Eesti koondise võrkpallurite Andri Aganitsa ja Martti Juhkami koduklubi TV Ingersoll Bühl jätkab edukat hooaega Saksamaa Bundesligas, saavutades laupäeval võõrsil peetud mängus 3:0 (18, 21, 21) võidu tabeli keskossa kuuluva RWE Volleys Bottrop meeskonna üle. Bühli jaoks oli tegemist kaheksanda võiduga üheksast voorust, vahendab volley.ee.

Tavapäraselt tegi võitjate ridades kogu kohtumise kaasa Aganits, kelle arvele kirjutati 6 punkti (kasutegur +4). Pooled temporündaja punktid tulid sulustamise teel, lisaks kaks silma rünnakul ja üks serviässast. Juhkami naaseb platsile uue aasta alguses.

Turniiritabelis kolmandal kohal paikneval Bühlil on üheksast mängust kirjas 22 punkti. Eespool on ühe silma enam kogunud Saksamaa suurklubid Friedrichshafen ja Generali Haching. Üheksa vooruga 28 blokipunkti kogunud Aganits hoiab nimetatud kategoorias Friedrichshafeni ja Saksamaa koondise liidri Max Günthöri, kellel on kolm punkti enam, järel teist kohta. Järgmisel nädalavahetusel läheb Bühl Saksamaa karikavõistluste poolfinaalis vastamisi Friedrichshafeniga, liigahooaeg jätkub 8. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles