Venno koduklubi teenis taas kaotuse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno rünnakul.
Oliver Venno rünnakul. Foto: Laura Oks

Venemaaa võrkapalli meistrivõitluste superliiga viiendas voorus sai Eesti koondislase Oliver Venno koduklubi Permi Prikamje neljanda kaotuse järjest, seekord medalipretendentide hulka kuuluvalt Moskva Dünamolt kodus 0:3 (-12, -19, -21).

Eesti koondise tugitala Venno tegi kaasa kahes esimeses geimis ning tõi kaheksa punkti.

Prikamje kodulehel põhjendas meeskonna treener Vladimir Vikulov viimaseid kaotusi ebaõnnega «Enne ärasõitu eelmisele mängule said pooled mehed raske toidumürgistuse ja ei ole treeninud. Enne eilset mängu said kaks meest trauma – üks murdis jala ja teine, põhisidemängija, on hädas seljaga. Me ei saanud korralikult harjutada ja Dünamole vastupanu osutada,» vahendas Vikulovi sõnu volley.ee.

Oma (Sinises) alagrupis on Permi Prikamje kaheksa meeskonna hulgas kahe punktiga seitsmes, juhib 15 punktiga Belgorodi Belogorje.

Halvasti läks ka Prantsusmaal pallivatel eestlastel. Raimo Pajusalu leivaisa Rennes kaotas kodus Beauvais`le 1:3 (-18, -16, 22 -21), kolmandas ja neljandas geimis mänginud Pajusalu tõi seitse punkti. Keith Pupart sai samuti mängust osa vaid kahes geimis, kui Arago de Sete kaotas Tours´ile kodus 0:3 (-18, -23, -21). Pupart tõi kaheksa punkti.

Hästi mängisid aga Polina ja Natalja Bratuhhina kohtumises koht kõrgemal paikneva Venellesi naiskonnaga, aidates Terville´Florange võidule seisuks 3:2 (25, -18, -22, 22, 9). Polina tõi 25 punkti ja kahes viimases geimis pöördesse oma panuse andnud Natalja seitse punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles