Ojamaa: pole midagi teha, kui mõnele minu stiil ei meeldi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu.
Henrik Ojamaa (vasakul) kohtumises Poznani Lechi vastu. Foto: Facebook / Varssavi Legia

Eesti jalgpallikoondislane Henrik Ojamaa tegi eile Poola liigas Varssavi Legia ridades oma ühe parima esituse, kui aitas meeskonna 4:1 võidule Krakowi Cracovia üle. Suurepärase esituse teinud Ojamaa andis kohtumises koguni kolm resultatiivset söötu ja tunnistas pärast kohtumist, et kriitikute sõnavõttudele ta eriti tähelepanu ei pööra.

87. minutil puhakama võetud Ojamaa sai seejärel ka publikult tormilise aplausi. «Pakkusime hea etenduse ning fännid olid rahul. Võit ei tulnud tegelikult nii lihtsalt, kui tundus. Cracovial oli häid võimalusi, kuid meie olime edukamad. Vastased jätsid mulle hea mulje,» rääkis Ojamaa Interia Sport’ile.

«Kui vaadata statistikat, siis on tegemist minu parima mänguga. Täna oli mul väljakul rohkem ruumi, kuna vastaste äärekaitsjad keskendusid palju ründamisele,» rääkis Ojamaa enda esituse kohta. «Mul on hea meel, et fännid hindavad minu mängu. Ma teen kõvasti tööd, et olla heas vormis.»

Viimasel ajal on Ojamaa saanud Poola meedias iseka mängustiili tõttu ka kriitikat, kuid eestlane seda enda sõnul väga südamesse ei võta. «Ausalt öeldes mind ei huvita, mida inimesed minu mängustiili kohta ütlevad. See ei avalda mulle mingit mõju ja ma ei saa sinna midagi teha, kui mõnele inimesele minu stiil ei meeldi,» rääkis Ojamaa.

Poola kõrgliigas hoiab Legia 43 punktiga kindlalt esikohta, teisel positsioonil on Sergei Mošnikovi tööandja Zabrze Gornik 38 silmaga ning kolmas Poznani Lech 34ga. Legia peab enne talvepausi viimase kohtumise kolmapäeval, kui karikasarjas minnakse vastamisi just Gornikiga. Poola kõrgliigas peab Legia järgmise kohtumise 14. veebruaril, kui kohtutakse Kielce Koronaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles