Meresaar ja Teppan 16-mehelisse koondisesse ei mahtunud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise mängijad MM-valikturniiril Läti vastu.
Eesti koondise mängijad MM-valikturniiril Läti vastu. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna peatreener Avo Keel nimetas need 16 meest, kellega alustatakse laagrit valmistumaks 3.-5. jaanuarini Saksamaal Ludwigsburgis toimuvaks MMi kvalifikatsiooni 3. ringi turniiriks.

Esialgses nimekirjas oli 21 mängijat, kohe loobus jalavigastuse käes vaevlev Andrus Raadik. «Tervislikel põhjustel loobusid nüüd ka Siim Ennemuist ja Kusti Nõlvak, kellest esimesele teeb häda põlv ja teine läheb õige pea seljalõikusele,» sõnas Keel. Mõlemad mängisid nädalavahetusel suurt rolli, aidates TTÜ-l Eesti karika võita.

Seekord ei mahtunud valikusse ka alates 2000. aastast koondisesse kuulunud kogenud diagonaalründaja Argo Meresaar (Tartu Bigbank). «Diagonaalide osas oli valikut teha kahtlemata kõige raskem, seekord otsustasime nii,» kommenteeris Keel. Diagonaalidest osutusid valituks Hindrek Pulk (Tallinna Selver), Mart Tiisaar (TTÜ) ja Oliver Venno (Permi Prikamje, Venemaa). Välja jäi seega ka Tartus Meresaare vahetusmeheks taandanud Renee Teppan.

Laager algab 17. detsembril Tallinas ja esialgu veedetakse paar päeva kangisaalis ning seejärel alustatakse pallitreeningutega.

16 meest, kes laagrisse kutsuti:

Sidemängijad: Martti Keel (Tallinna Selver), Kert Toobal (Toruli Genclik, Türgi)

Temporündajad: Ardo Kreek (Pariisi Volley, Prantsusmaa), Andri Aganits (TV Bühl, Saksamaa), Raimo Pajusalu (Rennes, Prantsusmaa), Timo Tammemaa (Tallinna Selver)

Nurgaründajad: Keith Pupart (Arago de Sete, Prantsusmaa), Martti Juhkami (TV Bühl, Saksamaa), Kristo Kollo (Tartu Bigbank), Jaanus Nõmmsalu (TTÜ), Robert Täht (Tartu Bigbank)

Diagonaalründajad: Oliver Venno (Permi Prikamje, Venemaa), Mart Tiisaar (TTÜ), Hindrek Pulk (Tallinna Selver)

Liberod: Rait Rikberg (Tartu Bigbank), Edgar Järvekülg (Pärnu VK)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles