Koondisega liituv Venno: mäng tuleb enam-vähem välja

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Venemaa võrkpalli superliiga kuuendas voorus rõõmustas oma poolehoidjaid Permi Prikamje, alistades koduväljakul Valgevene tippklubi Soligorski Šahtjori 3:1 (23, 18, -19, 21), mis tõstis peatreener Vladimir Putini juhendatava Permi meeskonna hoobilt kolm kohta kõrgemale.

Oliver Venno tegi võitjapoolel kaasa kogu kohtumise, tuues 14 punkti (kasuteguriga +6) - täpselt sama palju, kui meeskonnakaaslased Pavel Zahharov (+8) ja Aleksei Karpenko (+6). Enamat ei suutnud keegi, ka mitte vastaspoolel. Eestlase rünnakuprotsent oli 45, vahendab volley.ee.

Superliiga klubid siirduvad nüüd enam kui kolmenädalasele puhke- ja treeningupausile, osa neist on seotud Euroopa klubide karikavõistlustega. Venno tuleb koju ja liitub Eesti koondise kandidaatidega. Jaanuari alguses ei tohi meie meeskond häbisse jääda maailmameistrivõistluste kolmanda ringi turniiril Saksamaal. Venno volley.ee-le: «Olen terve, mäng tuleb enam-vähem välja.»

Permi Prikamje on superliiga üldparemusreas 16 meeskonna hulgas viie punktiga 12. ja oma (Sinises) alagrupis seitsmes. 18 punktiga juhivad tänavune meister Belgorodi Belogorje ja ülitugev Kaasani Zeniit. 8. jaanuaril kohtub Permi Prikamje (5 p) punktita viimasel kohal oleva Jaroslavli Jaroslavitšiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles