Fury: Klitško valetab! Löön ta lõua mööda ringi laiali

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

25-aastane Briti poksija Tyson Fury läks endast välja, kui Vladimir Klitško avaldas info, mille kohaselt Fury ei ole valmis ukrainlasega poksima. Nüüd nimetas britt Klitškot valetajaks ning kutsus ta avalikult välja.

Klitško sõnul rääkis ta mõnda aega tagasi inglase esindajatega, kes kinnitasid, et Fury pole veel valmis maailmameistritiitlite eest võtlema. «Ma võin vanduda oma enda ja ükskõik kelle teise elu eest, et tema jutt on 100 % jama, sest kui mulle pakutaks võimalust Klitškoga poksida, siis lööksin ta lõua mööda poksiringi laiali ja ta teab seda. Emanuel Stuart ütles talle, et olen tast parem,» tõi Fury teemasse ka Klitško kadunud treeneri.

«Ta teab väga hästi, et matš lõpeks minu võiduga. Ta vend Vitali lõpetas karjääri, sest kartis mind. Nüüd hoiab Vladimir minust eemale. Teda nimetatakse suureks tšempioniks, kuid tegelikult kardab ta poksida omasuuruste meestega, kes vähegi head on. Nüüd kutsun ma ametlikult Vladimir Klitško välja,» rääkis sõnakas britt. «Ma olen valmis Vladimiriga poksima ükskõik millal, ükskõik kus – lihtsalt öelge mulle aeg ja koht ning ma olen kohal. Mind ei huvita isegi see, kui kutse tuleb päevase etteteatamisega.»

Britt jätkas äärmiselt enesekindlalt: «Tyson Fury on maailma parim raskekaalu poksija. Mis, siis et mul pole tiitleid. Ma olen parim. Olen ilma tiitliteta, aga ta ei julge minuga poksida. Minust hoitakse eemale. Ainsad, kes tahavad minuga poksida on need, kellega teised ei ole nõus ringi astuma ning ma löön nad nokauti.»

206 cm pikkune Fury on seinise karjääri jooksul võitnud kõik 21 matši, neist 15 nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles