Ecclestone Vettelile: Ferrariga liitumine pole ainus võimalus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljude arvates on ainult aja küsimus, millal Sebastian Vettel Ferrariga liitub
Paljude arvates on ainult aja küsimus, millal Sebastian Vettel Ferrariga liitub Foto: AFP/SCANPIX

Vormelimaailma boss Bernie Ecclestone avaldas arvamust, et valitsev maailmameister Sebastian Vettel lahkub peagi Red Bullist, kuid pani mehele südamele, et peale Ferrari on olemas ka teisi häid meeskondasid, kellega liituda.

«Ta on alles noor (Vettel on 26-aastane – toim) ning ei jää igavesti Red Bulli,» ütles 83-aastane Ecclestone La Gazzetta dello Sportile. «Probleem on selles, et pea kõik piloodid tahavad karjääri lõpuks sõita Ferraris ning see ei ole hea.»

Vettel võiks Ecclestone’i sõnul mõelda ka muude meeskondade peale. «Ta peaks liituma meeskonnaga, mis aitaks tal veel rohkem tiitleid võita, see ei pea ole ilmtingimata Ferrari,» arutles ta. Lisaks viitas vanahärra legendaarsele argentiinlasele Juan Manuel Fangiole, kes neljas erinevas meeskonnas (Mercedes, Alfa Romeo, Ferrari ja Maseratti) sõites maailmameistriks tuli.

26-aastane sakslane on viimasel neljal aastal tulnud maailmameistriks ning purustanud hulgaliselt legendidele kuulunud rekordeid. Paljude spetsialistide ja ka fännide arvates peaks Vettel peagi meeskonda vahetama, tõestamaks oma võimekust sõita ka teistes tiimides peale Red Bulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles