Nurmsalu kukkus treeningul kaks korda, aga stardib homme Oberstdorfis

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: Toomas Tatar

Kaarel Nurmsalu tegi pärast enam kui pooleteist kuu pikkust pausi, mille vahele mahtus seljaoperatsioon, Seefeldis esimesed hüpped. «Normaalne,» ütles Nurmsalu. «Selg pidas ilusti vastu. Tegin kaks trenni, hommikul ja õhtul. Väsitas räigelt. Nagu elus esimest korda oleksin 90-meetrisest tornist hüpanud.»

Ainuke probleem oli maandumisnõlv, mis oli ebatasane ja raputas nõnda, et pani Nurmsalu kahel korral pikali. «Kõva raputamise peale tuli kahel korral saapa turvaklamber lahti. Õnneks kukkudes viga ei saanud, kõik jäi terveks, ka selg,» lisas Nurmsalu.

Noormees tunnistas, et tal pole vähimatki võrdlusmomenti ja ta ei tea, milline on vorm. Nurmsalu: «Homme lähen nelja hüppemäe turnee Oberstdorfi osavõitluse kvalifikatsioonis hüppetorni ja kui sealt alla tulen, eks siis näen, kaugele lendan. On kaks võimalust: kas tulemus on loogiline või meeldivalt üllatav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles