Koduklubi pani Juhkami koondisemängudele käe ette

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami Eesti koondise eest mängimas.
Martti Juhkami Eesti koondise eest mängimas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel nimetas täna need 12 meest, kes sõidavad Eesti rahvusmeeskonna koosseisus 3.-5. jaanuaril Saksamaal Ludwigsburgis toimuvale MM-valikturniirile. Võrreldes esialgse valikuga pidi Keel tegema veel ühe muudatuse - Martti Juhkamit asendab Saksamaal Kristo Kollo.

Eesti kohtub 3.-5. jaanuaril Saksamaal Ludwigsburgis toimuvale MM-valikturniiril Türgi, korraldaja Saksamaa ning Horvaatia meeskondadega. Laagris osalenud 15 mehest jäid esialgu valikust välja diagonaalründaja Mart Tiisaar, libero Edgar Järvekülg ning nurgaründaja Kollo.

Treenerite valikus 12 MM-valikturniirile sõitva mehe hulka arvatud Juhkami koduklubi TV Bühl muutis aga järsult meelt seoses Juhkami kaasamisega koondisse ning seetõttu tegid treenerid viimasel hetkel koosseisus muudatuse - Juhkami asemel sõidab Saksamaale Tartu nurgaründaja Kristo Kollo. Kollo oli uudist kuuldes üllatunud ning õnnelik. «Nüüd avaneb mul hea võimalus ennast tõestada,» ütles ta.

Eesti koondis MM-valikturniiril:

Sidemängijad: Kert Toobal ja Martti Keel

Diagonaalründajad: Oliver Venno ja Hindrek Pulk

Temporündajad: Andri Aganits, Ardo Kreek ja Raimo Pajusalu

Nurgaründajad: Robert Täht, Keith Pupart, Kristo Kollo ja Jaanus Nõmmsalu

Libero: Rait Rikberg

Treenerid: Avo Keel, Rainer Vassiljev ja Andrei Ojamets

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles