Inglismaa tippklubid jäid Barcelona staarist ilma

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Pique.
Gerard Pique. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi mängumees Gerard Pique pikendas lepingut oma praeguse tööandjaga ning jättis teda jahtinud Inglismaa tippklubid pika ninaga.

Goal.com portaali andmetel tegid 26-aastase hispaanlase eest pakkumised nii Londoni Chelsea kui ka Manchester City ja Unitedi klubid. Lisaks proovis Piqued enda ridadesse meelitada ka Itaalia suurmeeskond Juventus, ent Hispaania koondislase otsustas pikendada lepingut hoopis Barcelonaga.

Pique praegune leping Hispaania gigandiga lõppeb järgmise hooaja lõpus. Teadete kohaselt hakkab Pique uue lepingu järgi teenima aastas pärast maksude mahaarvestamist seitse miljonit eurot, mis tähendab tema jaoks palgatõusu.

Pique mängis noorena Barcelona ridades, ent siirdus 2004. aastal ManUsse. Inglismaa suurklubi juurest oli ta 2006.-2007. hooajal laenul Zaragoza meeskonnas, aga alates 2008. aastast on ta kuulunud Barcelona nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles