Serviti jätkab Balti liigas liidrina

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti (punases).
Põlva Serviti (punases). Foto: Andres Haabu

Põlva Serviti võttis pühapäeval neljanda järjestikuse võidu käsipalli Balti liigas, alistades koduseinte toel Bresti HC Meškovi 36:23. Kaks võitu Valgevene klubide üle sel nädalavahetusel viisid Serviti ka tabelitippu, põlvalased on nüüd kogunud 16 punkti. 

Minski SKA-l on kirjas 14 (mõlemal 9 mängust) ja Riihimäe Cocksil 12 (7) punkti. HC Meškov hoiab neljandat kohta 8 punktiga (9), ent tihedas rivis järgnevad Klaipeda Dragunas 7 (8), Riia Celtnieks/LSPA 6 (10) ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 5 (7) punktiga.

Serviti võttis pühapäeval juhtohjad algusest peale ja poolajavileks oldi peal 18:12. Teise poolaja algus möödus võrdsemas heitluses, aga 40. minutil vahetas kodumeeskond käiku ning järgmise 15 minutiga visati 13 väravat vastaste kolme vastu. Mängu lõppedes olid Serviti võidunumbrid 36:23. Ardo Puna viskas 9, Kristjan Muuga 6, Andreas Rikken 5, Raido Peedomaa, Henri Sillaste, Pavel Turajev ja Henri Hiiend 3 ning Margo Pikksööt, Tõnu Jõks, Siivo Sokk ja Indrek Neeme 1 värava.

Teises pühapäevases kohtumises külastas tiitlikaitsja SKA meie lõunanaabreid ja noppis ülimalt pingelises heitluses 33:32 võidu Celtnieks/LSPA üle, olles poolaja kaotanud 19:20. Eile Põlva Servitile koguni 17 väravaga alla jäänud valgevenelased olid enamuse kohtumisest tagaajaja osas, ent tegid tugeva lõpu ja viivad nii Baltikumi-reisilt kaks punkti koju kaasa. Värskelt naaberklubist HC Viktoria-Regia laenatud Aleksei Šinkel viskas SKA kasuks 9 väravat.

Järgmised kohtumised Balti liigas toimuvad juba veebruari algul:

1. veebruar:   14:00  Klaipeda Dragunas – Minski HC Vitjaz (Klaipedas)

1. veebruar:   15:00  Minski SKA – Bresti HC Meškov (Minskis)

2. veebruar:   14:00  HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Riihimäe Cocks (Kehras)

2. veebruar:   17:00  Põlva Serviti – Riia Celtnieks/LSPA (Põlvas)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles