Raio Piiroja pakub Kõrvemaa maratonil suusatajatele konkurentsi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja. Arhiivifoto.
Raio Piiroja. Arhiivifoto. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

25. jaanuaril toimuvale RMK Kõrvemaa Suusamaratonile stardib arvukalt suusaharrastajaid, teiste seas ka Eesti jalgpallur Raio Piiroja.

 

«Kui esimeselt suusaringilt tulen, siis vaatan, kas saab veel gaasi vajutada või ei. See on minu debüüt suusamaratonil. Esimeseks maratoniks valisin just RMK Kõrvemaa Suusamaratoni, sest mulle meeldib Kõrvemaa maastik. Kavatsen sel aastal läbi teha kogu RMK Kõrvemaa Nelikürituse,» avalikustas Piiroja hooaja plaane.

Eeldatavate favoriitidena stardivad homsele maratonile Eestit mitmetel välisvõistlustel esindanud Madis Kollo ja Piret Pormeister, kes on 2007. aasta U23 vanuseklassi maailmameistrivõistluste pronksmedaliomanik. Stardis on ka mitu aastat järjest Kõrvemaa Neliküritusel esikohaduelli pidanud Heleri Kivil ja Signe Parm. Kui ülemöödunud aastal võidutses Parm, siis eelmisel hooajal näitas Kivil paremaid tulemusi.

Korraldajad ootavad Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskusesse kõiki suusasõpru koos peredega, sest alates keskpäevast toimuvad suusasõidud kõige pisematele. Oodatud on ka pealtvaatajad, kellel on kõige mugavam sündmusele kaasa elada ning mõnusat talveilma nautida stardi- ja finišipaigas Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses.

Kõrvemaal korraldavad parkimist ja liiklust AS Ühisteenused reguleerijad, kelle märguanded ja soovitused tagavad sujuvama liikluskorralduse. Kõigile Piibe maantee 30.-32. kilomeetril liiklejaile kehtib ohutuse tagamiseks piirkiirus 50 km/h. Korraldajad paluvad kõigil osalejatel aegsasti kohal olla, et leida endale parkimiskoht ja seada suusavarustus õigeaegselt valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles