Kriisis ManU napsab endale Bayerni võtmemängija?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Kroos (keskel)
Toni Kroos (keskel) Foto: SCANPIX

Täna liitub Manchester Unitediga Hispaania koondislane Juan Mata, kuid paistab, et peatreener David Moyes tahab meeskonda veel täiendada. Spekuleeritakse, et United plaanib endale napsata Müncheni Bayerni keskväljaässa Toni Kroosi.

Moyes vaatas eile koos Kroosi agendiga Bayerni ja Mönchengladbachi Borussia mängu. 24-aastane sakslane on pea terve elu Bayernis mänginud, kuid nüüd on uue lepingu läbirääkimised korduvalt liiva jooksnud.

Bayerni poolelt kinnitas Karl-Heinz Rummenigge, et nad loodavad vaatamata raskustele Kroosi endale hoida. Manchester United vajab aga hädasti meeskonda uut verd ning sakslane oleks kindlasti üks võimalik täiendus.

Kroos on vaatamata suhteliselt noorele eale esindanud Saksamaa koondist juba 41 korral. Ülimalt tiheda konkurentsiga Beyrnis on ta samuti korralikult mänguaega teeninud, kuigi peab koha pärast võitlema terve armee superstaaridega. Selle hooaja 17 Bundesliga mängus on 14 korda kuulunud algkoosseisu, kolmel korral sekkus vahetusest.

Kroos ei pruugi olla ainus Bayerni mees, kellel Moyes silma peal hoiab. Ründaja Mario Mandžukić on avaldanud pahameelt, et klubisse tuuakse suvel Rober Lewandowski. Paistab, et Mandžukići päevad Bayernis võivad hakata lõpule jõudma ning väidetavlt on Moyes horvaadi teenetest huvitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles