Bryant Lakersi kaotustest: Gasol hakkas riietusruumis märatsema

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant (vasakul) ja Pau Gasol.
Kobe Bryant (vasakul) ja Pau Gasol. Foto: SCANPIX

Hetkel puhkusel oleva Los Angeles Lakersi korvpalliklubi staar Kobe Bryant avalikustas, et meeskonna hispaanlasest mängumees Pau Gasol oli pärast järjekordset kaotust riietusruumis raevutsema hakanud.

Lakersil pole käesoleval hooajal läinud just üleliia hästi: praeguseks hetkeks on neil saltosse kogunenud 16 võitu ja 29 kaotust ning sellise tulemusega jääks hetkel play-offi pääs ära. Viimasest kümnest mängus on Lakersi mehed teeninud vaid kaks võitu ning sealjuures kõik viimased neli mängu on vastastele alla jäädud.

Kaotused on meele mõruks teinud nii mängijatel kui fännidel, aga kõige pahasem tundub olevat meeskonna 33-aastane keskmängija Gasol, kes olevat vigastuspausil oleva Bryanti sõnul ühe möödunud mängu järel riietusruumis korralikult raevutsema hakanud.

«Ma pole juba väga-väga pikka aega näinud nii vihast Paud,» tunnistas Bryant pärast möödunud reedel peetud mängu, mille Lakers kaotas 105:114 Orlando Magicule. «Samas on see midagi, mida tuleb teha. Eesmärgiks ei tohiks olla ainult «oma parima andmine», vaid meistritiitlite võitmine,» andis Bryant mõista, et Gasolil oli õigus meeskonnaga pahandada.

Järgmisena ootab Lakersit ees Indiana Pacers, kes on 34 võidu ja üheksa kaotusega idakonverentsi juhtimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles