Lotuse endine tiimipealik asub ettearvatult tööle McLarenis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Boullier.
Eric Boullier. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskond tõmbas katte vormelimaailma viimaste päevade kõige halvemini varjatud saladuselt, nimetades Lotuse meeskonna endise tiimipealiku Eric Boullier' oma võistkonna spordidirektori ametisse.

Alates 2009. aastast Lotust tüürinud Boullier lahkus sealt nädalapäevad tagasi, tema asemikuks sai tiimi senine tegevjuht Gerard Lopez. Läinud aastal katastroofilise hooaja teinud McLaren on tänavu oma tiimi juhtkonna ümber struktureerinud - juhatuse esimehe kohale toodi tagasi kunagine legendaarne tiimipealik Ron Dennis, talle hakkab otseselt alluma seni veel ametisse nimetamata meeskonna tegevjuht.

Boullier saab spordidirektori koha ning annab aru eelmainitud tegevjuhile, lisaks talle kuulub ülemuste hulka veel Jonathan Neale. Dennis on enda sõnul käinud juba alluvatega vestlemas ning pidanud neile motivatsioonikõne, mis peaks aitama McLarenil algaval hooajal taas edukalt poodiumikohtade nimel võidelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles