Ilves langes juunioride MMil sõiduga teise kümnesse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: www.liberec2013.cz

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilves hoidis Val di Fiemmes toimuval suusaalade juunioride MMil kahevõistluses hüpete järel kõrget teist kohta, kuid langes suusasõiduga 16. positsioonile.

Teisena rajale läinud Ilves suutis kohta hoida teise ringi alguseni, kuid siis hakkasid jälitajad temast järjest mööduma. Maailmameistriks tuli seitsmendana rajale läinud austerlane Philipp Orter, hõbeda sai kaheksandana startinud soomlane Ilkka Herola ja pronksi sakslane David Welde, kes alustas kümnendalt kohalt.

Hüpete järel juhtinud Jarl Magnus Riiber lõpetas 11. kohaga, tema ees sai 10. koha hüpete järel kolmandal kohal olnud Martin Fritz.

Hüppevõistlus:

Ilves hüppas 102,5 meetrit ja teenis selle eest 124,1 punkti. Päeva pikima hüppe tegi norralane Jarl Magnus Riiber, kes maandus 105,5 meetri joonel ja teenis selle eest 130,6 punkti. See tähendab, et Ilves pääseb suusarajale norralasest 26 sekundit hiljem. Kolmandana stardib austerlane Martin Fritz, kes kaotab Riiberile 53 ja Ilvesele 27 sekundiga.

Rauno Loit on hüpete järel 37. kohal (+2.53), Ainar Pikk 49. kohal (+3.55) ja Karl Mustjõgi 51. kohal (+4.23). Suusarajale starditakse Eesti aja järgi kell 15.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles