Musting suure võidu järel: parandamisruumi veel on

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti käsipallimeeskond, keskel peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti käsipallimeeskond, keskel peatreener Kalmer Musting. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 13. vooru viimastes kohtumistes said kindlad võidud tabelisse juurde liidrid Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

«Meie mängus olid sees mõõnad ning alguses tegutsesime aeglaselt ja emotsioonitult, seega parandamisruumi veel on. Väravasuul esitas aga hea partii Denis Lõokene,» rääkis Serviti juhendaja Kalmer Musting pärast 35:21 võitu HC Viimsi/Tööriistamarketi üle.

«Meie väravamomentide realiseerimine jättis seekord soovida, aga ka Serviti puurilukk Denis Lõokene tegutses suurepäraselt. Tulemus oli loogiline, sest Serviti ongi meist praegu nii palju parem,» sõnas omalt poolt Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen.

Turniiritabelis on Serviti lähimaks jälitajaks Kehra, kes viimati oli 41:29 üle Värska Originaalist.

«Esimesel poolajal otsustas meie põhikoosseis mängu saatuse ja seejärel saime kasutada ka pingimehi, mis valmistas mulle rõõmu. Kõik mängisid hästi ning jäin rahule ka debüüdi teinud serblase David Milorodoviciga, kes viskas neli väravat,» sõnas Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp.

«Mängisime nii, nagu vastane seda lubas. Me polnud nende pakutud tempoks valmis ja kümne minutiga oli kõik tehtud. Kurb on see, et me ei suutnud nende esimese laine rünnakuid pidurdada ning andsime sisuliselt võitluseta alla,» lisas Värska Originaali juhendaja Rein Suvi.

Tabeliseis 13. vooru järel: 1. Põlva Serviti 26 punkti, 2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 24, 3. HC Viimsi/Tööriistamarket 14, 4. Värska Originaal 12, 5. Aruküla SK 12, 6. Viljandi HC 11, 7. Audentes 3, 8. SK Tapa 2 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles