Klavan ja Augsburg jätkavad Saksamaal võimsalt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Möödunud hooajal Saksamaa jalgpalli kõrgliigas püsimajäämise eest võidelnud Ragnar Klavani koduklubi Augsburg on sellel hooajal tehtud hoopis teisest puust. Täna võideti 3:1 Bremeni Werderit ning liigas püsitakse väga kõrges mängus. Klavan tegi kaasa täismängu.

Bremen läks mängu juhtima juba 3. minutil, kui omavärava sai kirja Klavani keskkaitsepartner Jan-Ingwer Callsen-Bracker. Avapoolaeg lõppes viigiliselt, sest Augsburgi poolelt oli täpne Tobias Werner. 45. minutil jäi Bremen vähemusse, kuna teise kollase kaardi sai Santiago Garcia. Seejärel hakkas Augsburg rohkem ründama ning juba 49. minutil viis Halil Altintop kodumeeskonna juhtima ning lõppseisu vormistas Andre Hahn 55. minutil.

Viimasest üheksast Bundesliga kohtumisest on Augsburg kaotanud vaid ühe, kui möödunud aasta 9. novembril jäädi alla seni võitmatuna püsivale Müncheni Bayernile.

Liigatabelis hoitakse 28 punktiga 9. kohta, kuid näiteks neljandal kohal asuv Schalke on kõigest kuue punkti kaugusel.

Tulemused:

Augsburg – Bremen 3:1

Leverkusen – Stuttgart 2:1

Hoffenheim – Hamburg 3:0

Mainz – Freiburg 2:0

Schalke – Wolfsburg 2:1

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles