Saage: me ei võidaks, kui me hullu ei paneks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage Rakvere Tarva särgis.
Kristo Saage Rakvere Tarva särgis. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Korvpalli Eesti meistriliigas pakkus Rakvere Tarvas täna selle hooaja ühe suurema üllatuse kui kodusaalis alistati 83:73 valitsev Eesti meister BC Kalev/Cramo.

Rakvere Tarvas võitis esimese poolaja Kristo Saage tabavast kaugviskest 37:35. Teisel poolajal jätkati sama heas hoos ning Tarvast ei kõigutanud ka mängumootori Giedrius Gustase viie veaga väljalangemine kolmanda veerandi keskel, seisul 47:37. Teda asendas edukalt mullu suvel Eesti U20 koondises mänginud Sander Saare, kes viskas 10 mänguminutiga 7 punkti ja andis 2 resultatiivset söötu.

Kalevlased püüdsid mängu enda kasuks pöörata ning jõudsid 2 minutit enne lõppu 6 punkti kaugusele, kuid Rait Keerlese tabava kaugviske ja korvi järel oli vahe taas üle 10 silma. Püsti seisvate fännide ees võttis Tarvas kodusaalis magusa võidu Kalev/Cramo üle.

«Meeskond mängis hästi,» sõnas Kristo Saage vahetult pärast mängu, «Ega me muidu ei võidaks kui me hullu ei paneks! Selles mõttes kõik toimis.»

Võitjate resultatiivsemad olid Rait Keerles 20, Kristo Saage 15, Juris Umbraško 13 ning Gregory Jenkins 12 punkti. Kalev/Cramo poolt viskasid Vlad Moldoveanu 19, Frank Elegar 17 ning Curtis Millage 10 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles