Pärnu jätkab vahegrupis võimsalt: Selver alistati 3:0

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad on vahegrupis leidnud hea hoo.
Pärnu mängijad on vahegrupis leidnud hea hoo. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga tugevamas vahegrupis jätkab suurepärases hoos Pärnu VK meeskond, kes oli täna põhiturniiri võitjast Tallinna Selverist üle 3:0. Urmas Tali hoolealused mängisid Selveri üle igas elemendis: blokis 16-6, rünnakul 41,5%-34,1% ja serviässades 6-1. Kolmes geimis sai vaitsev Eesti meister kõigest 16, 20 ja 17 punkti.

Võitjate poolel jagunes punktisaak meeste vahel väga võrdselt - 11 punkti Kogusid Meris Merisaar ja Andrus Raadik, 10 Kardo Kõresaar ning 7 Siim Põlluäär ja Tamar Nassar, vahendab volley.ee. Kaotajatest kogus Hindrek Pulk küll 11 silma, kuid jäi efektiivsuses miinusesse, positiivselt märkimisväärne on vaid Meelis Kivisilla 4 blokipunkti.

Pärnul on tugevama vahegrupi liidrina 11 punkti, mängida on jäänud veel Bigbank Tartuga. Kaks mängu vähem pidanud Tartu jääb hetkeseisuga maha 5 ning Selver 7 silmaga. Homses põnevusmängus ongi vastamisi Selver ja Tartu, mäng algab Kalevi spordihallis kell 16:00. Teistes pühapäevastes mängudes võõrustab Danpower Võru/Noortekoondis - VK Biolars/Jelgavat ning Rakvere sõidab külla RTU/Robezsardzele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles