Murelik Ecclestone Schumacheri seisundi kohta: kardan halbu uudiseid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone ja Michael Schumacher.
Bernie Ecclestone ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone tunnistas, et muretseb tõsiselt hetkel koomast äratatava seitsmekordse F1 maailmameistri Michael Schumacheri pärast, aga samas siiski loodab, et kuulus sakslane ärkab elu ja tervise juures.

«Ma kardan halbu uudiseid,» tunnistas Schumacherit üle 20 aasta tundnud Ecclestone Saksamaa väljaandele Bild. «Tahan, et Michael tuleks meie sekka tagasi meie Schumina (vormelilegendi tuntud hüüdnimi- toim.), mitte kellegi teisena,» lisas Ecclestone.

Vormel-1 sarja boss kinnitas, et on Schumacheri olukorra kohta uurinud tema perelt ja sõpradelt ning senine informatsioon on julgustav. «Pärast seda, mida olen kuulnud, arvan, et ta ärkab üles. Samas - on ta siis endiselt see Michael, keda me tunneme? Mõtlen sellele sageli ja soovin talle parimat, aga kahjuks on see ka ainuke, mida teha saan,» lisas Ecclestone.

Seitsmel korral vormel-1 sarja meistriks tulnud Schumacher kukkus 29. detsembril Prantsusmaa alpides suusatades ning praeguseks proovitakse teda juba mitmendat nädalat koomast üles äratada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles