Rocki edu tõttu eurosarjas on meistriliiga ajakavas mõned muudatused

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rock.
Tartu Rock. Foto: Rein Murakas

Seoses Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna eduga FIBA EuroChallenge´i sarjas ja Balti liigas ning rahvusvaheliste sarjade play-off mängudest tuleneva tiheda mängugraafiku tõttu on tehtud mõningad ajakava muudatused koduses meistriliigas.

Pühapäeval 2. märtsil toimuma pidanud mäng KK Pärnu ja Rocki vahel lükkub kaks päeva edasi, teisipäeva peale (uus aeg 4. märts kell 19:00 Pärnu spordihallis). Seoses selle muudatusega lükkub edasi ka algselt 5. märtsil tomima pidanud mäng KK Pärnu ja Rakvere Tarva vahel. Uus aeg 26. märts kell 19:00 Pärnu Spordihallis.

Reedel 7. märtsil toimuma pidanud mängud Tallinna Kalevi ja Rocki vahel ning laupäeval 8. märtsil TYCO Rapla ja Rocki vahel lükkuvad edasi, täpsem aeg on veel selgumisel. 8.märtsil saab Raplas siiski korvpalli nautida, sest 16. märtsi pealt liigub nädal varasemaks TYCO Rapla ja Tallinna Kalevi kohtumine.

Eesti Korvpalliliit tänab kõiki osalpooli koostöö ning kompromisside leidmise eest ja vabandab ajakava muudatustest tekkida võivate ebameeldivuste pärast klubide ja fännide ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles