Pehrsson: tänast formatsiooni kasutame ka edaspidi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt ja Magnus Pehrsson mängujärgsel pressikonverentsil.
Rimo Hunt ja Magnus Pehrsson mängujärgsel pressikonverentsil. Foto: Madis Kalvet

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson saatis kohtumises Gibraltarile väljakule meeskonna asetusega 4-2-3-1. Pärast kohtumist tunnistas rootslane, et selline ongi tema visioon ja edaspidi hakkabki koondis niimoodi mängima.

«Selline on plaan. Selles mängus kasutasime palju kõrget pressingut. Tänane stiil oli küll rohkem ründavam, kui tavaliselt hakkab olema. Kasutatud formatsiooni on see (4-2-3-1), mida tahame mängida,» tunnistas Pehrsson.

Täna kasutas Pehrsson mitut mängijat positisioonidel, mida nad igapäevaselt ei mängi. FC Flora keskkaitsja Karol Mets tegutses täna poolkaitses, Konstantin Vassiljev tegutses poolkaitses vasakul äärel (tavaliselt mängib keskväljal) ja Dmitri Kruglov mängis paremal äärel (tavaliselt tegutseb vasakul äärel). «Tahtsime näha, kuidas mängijad nendel positsioonidel hakkama saavad,» põhjendas rootslane.

Lisaks tunnistas peatreener, et mängu lõpptulemus pakub rahuldust. «Olen rahul, et võitsime. Olen rahul, et saime mängida ja mingi osa kohtumise ajast tegime asju õigesti,» rääkis Pehrsson. «See ei olnud meie poolt maksimaalne esitus, kuid mängijatele oli palju uusi asju. See oli algus ja hea on alustada võiduga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles