Kanteri treener: see oli esimene kord, kui ma Gerdi pärast ei pabistanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanteri treener Vesteinn Hafsteinsson
Gerd Kanteri treener Vesteinn Hafsteinsson Foto: Raigo Pajula

Gerd Kanteri treeneri Vesteinn Hafsteinssoni sõnul ei turgutanud tal täna pärast eestlase avakatset hetkekski pähe mõte, et valitsev maailmameister lõppvõistluselt välja võiks jääda.

«Olen selliste olukordadega juba nii harjunud. Aga täna oli tõesti esimene kord, kui teadsin, et Gerd ei jää mitte mingil juhul lõppvõistluselt välja. Ma polnud üldse närvis. Ta on lihtsalt nii heas vormis. Nii vaimses kui ka füüsilises,» selgitas Hafsteinsson vahetult pärast kettaheite kvalifkatsiooni lõppu.

 

Islandlasele valmistas head meelt nii Kanteri kui ka vanameister Aleksander Tammerti lõppvõistlusele pääsemine. «Tammert on kvalifikatsioonivõistlustel alati väga kindel. Teadsin, et ta suudab ka sel korral sama teha,» sõnas Hafsteinsson, kelle jaoks oli suurimaks üllatuseks iraanlase Ehsan Hadadi lõppvõistluselt välja jäämine.

 

Märt Israeli lõppvõistluselt väljajäämise kohta ütles islandlane: «Mul on Märdist kahju. Tema tegelik vorm on märksa parem, kui täna siin paistis. Ta lihtsalt murdus pinge all.»

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles