Vigastada saanud Drogba jääb MMilt kõrvale?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Drogba sai sõprusmängus vigastada.
Didier Drogba sai sõprusmängus vigastada. Foto: SCANPIX

Elevandiluuranniku jalgpallimeeskonda tabas nädal enne MM-finaalturniiri algust valus löök. Koondise kapten Didier Drogba sai tänases sõprusmängus Jaapani vastu vigastada ning Prantsusmaa meedia andmetel ei saa ta seetõttu MMil mängida.

Elevandiluurannik alistas täna Šveitsis 2:0 Jaapani, Drogba sai vigastada esimesel poolajal, vahendab Eurosport.

Drogba põrkas kokku jaapanlase Tulio Tanakaga. Tõenäoliselt murdis ta küünarvarreluu.

Prantsusmaa ajalehe L’Equipe andmetel viidi Drogba koheselt haiglasse uuringutele ning selgus, et ta ei saa MMil osaleda.

Elevandiluuranniku peatreener Sven-Göran Eriksson küll kinnitas, et ründaja viidi haiglasse, ent rohkem tal informatsiooni polnud. «Ta vigastas küünarnukki, aga ma ei tea, kui hullult. Ta oli suurtes valudes,» sõnas Eriksson. «Kui vigastus on tõsine, on see loomulikult suur probleem, kuna ta on meie kapten ja maailma üks paremaid ründajaid. See oli lihtsalt õnnetu juhus, Tanaka ei teinud talle meelega haiget.»

Kui Erikssonilt küsiti, kas ta muretseb, et äkki peab Drogba seetõttu MMilt eemale jääma, vastas ta: «Muidugi, kahtlemata olen mures.»

«Ta murdis parema käe luu. Arst ei ole veel öelnud, kas ta saab MMil mängida,» sõnas Elevandiluuranniku koondise esindaja Eric Kacou.

Uudisteagentuuri AP teatel olevat Drogba öelnud oma koondisekaaslasele Kolo Tourele, et ta ei saa MMil mängida.

Vaata siit, kuidas Drogba vigastada sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles