Video: Blake Griffin sai NBAs vastaselt lõuahaagi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin (paremal).
Blake Griffin (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA leidis mängus Los Angeles Clippersi ja Phoenix Sunsi vahel aset inetu intsident, kui Sunsi mängija P. J. Tucker kostitas Blake Griffinit rusikahoobiga.

Mehed võitlesid neljandal veerandajal lauas positsiooni pärast ja Griffin kukkus Tuckerile otsa, viimane otsustas teda aga seepeale rusikaga lüüa. Kohtunikud eemaldasid Tuckeri mängust ja kuigi ka Griffin langes peagi kuue veaga pingile, võitis Clippers kodusaalis siiski 112:105. Griffini arvele jäi 37 punkti, neist koguni 29 viskas ta seejuures avapoolajal.

Darren Collison lisas 20 punkti, Chris Pauli arvele jäi 17 punkti ja 11 korvisöötu. Sunsi parim oli 23 punktiga Goran Dragic, löömamees Tucker jõudis enne eemaldamist visata 14 punkti ja võtta 10 lauapalli.

New York Knicks alistas 123:110 Philadelphia 76ersi, kelle kaotusteseeria kasvas seega 17-mänguliseks. Sixersit ei aidanud ka Michael Carter-Williamsi kolmikduubel - uustulnuk viskas 23 punkti, võttis 13 lauapalli ja andis 10 korvisöötu. Knicksi resultatiivseim oli Tim Hardaway Jr 23 punktiga.

Miami Heat lõpetas kolmemängulise kaotusteseeria ja kindlustas ühtlasi play-off-koha, alistades 99:90 Washington Wizardsi. LeBron James viskas 23 punkti, võttis 7 lauapalli ja andis 8 korvisöötu.

Teised tulemused:

Charlotte Bobcats - Denver Nuggets 105:98

Brooklyn Nets - Toronto Raptors 101:97

Milwaukee Bucks - Orlando Magic 105:98

Utah Jazz - Atlanta Hawks 110:112

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles